Pattern FutureNed

Mobiele snelladers

POWERBANK EV-series

EV series FutureNed

POWERBANK EV-Series

De snellader voor netcongestie

Het snel opladen van elektrische voertuigen vormt een essentieel onderdeel van de elektrificatie van het wagenpark. Echter, de aanleg van de snellaad infrastructuur loopt achter, voornamelijk vanwege de beperkte capaciteit van het elektriciteitsnet.
Netverzwaring is weliswaar een oplossing, maar dit is kostbaar, tijdrovend en niet altijd de meest geschikte keuze. Het opvangen van laadpieken biedt een goed alternatief, waarbij netverzwaring wellicht helemaal overbodig wordt.

In de wereld van elektrificatie is innovatie noodzakelijk. Wat als we in staat zijn om de laadpieken te spreiden? Een volledig geautomatiseerd proces waarbij niet alleen de belasting van het net wordt verminderd, maar ook je eigen gebruik van groene stroom wordt geoptimaliseerd. Bovendien is de benodigde netaansluiting tot wel vijf keer kleiner dan die van een normale laadpaal.

De 'Powerbank EV-Series' maakt van elke krachtstroomaansluiting een snellaadpunt en biedt tevens mobiele inzetbaarheid, met laadsnelheden tot 320 kW. Zelfs zonder directe toegang tot het elektriciteitsnet is een laadsnelheid van 240 kW mogelijk.

De beschikbare opslagcapaciteiten van deze serie zijn respectievelijk558 kWh en 193 kWh.

Symbol 5 FutureNed

Powerbank EV-series

Beschikbare batterijsystemen

EV-558
Opslagcapaciteit: 558 kWh
Max laadvermogen: 320 kW
EV-193
Opslagcapaciteit: 193 kWh
Max laadvermogen: 204 kW
Contact

Neem contact op

Bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.