Pattern FutureNed

Batterijsystemen

Onze innovatieve productlijn is ontworpen om jouw energiebehoeften te vervullen en een duurzame toekomst te bevorderen.

Powerbank FutureNed

POWERBANK BC-Series

Industriele energie opslagsystemen

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van onze batterijcontainers, jouw betrouwbare stroomvoorziening op maat. Of het nu gaat om het leveren van hoog vermogen, het opslaan of terug leveren van stroom, onze batterijsystemen bieden de flexibiliteit en efficiëntie die je nodig hebt. Van evenementen tot bouwlocaties, onze toepassingen bieden de juiste oplossing voor elke uitdaging.

EV series FutureNed

POWERBANK EV-Series

De snellader voor netcongestie

De toenemende vraag naar vergroening en elektrificatie van het Europese wagenpark legt aanzienlijke druk op het reeds overbelaste elektriciteitsnetwerk. Het continu verzwaren van het net lijkt echter geen tijdige oplossing te bieden. Laat netcongestie geen obstakel vormen voor jouw vergroeningsplannen en maak kennis met de PowerBank EV-Series: een snellader met geïntegreerde batterij. Ontdek de talloze voordelen van onze innovatieve laadpaal.

CS FutureNed

POWERBANK CS-Series

Op maat gemaakte batterijsystemen

Geen uitdaging is voor ons te groot. Onze expertise strekt zich uit tot het creëren van op maat gemaakte batterijsystemen, welke naadloos aansluiten op jouw specifieke behoeften. Van unieke technische vereisten tot gespecialiseerde toepassingen, wij staan klaar om jouw visie te verwezenlijken. Daarnaast maken onze systemen het mogelijk om te handelen op de energiemarkt.

Contact

Neem contact op

Bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.