Pattern FutureNed

Wie zijn wij

Kwalitatief, betaalbaar en intelligent. De energie opslagsystemen van FutureNed, voor een krachtige toekomst!

Icon FutureNed
Wie zijn wij

"De energietransitie is dichterbij dan je denkt"

Bij FutureNed streven wij ernaar de energietransitie niet alleen haalbaar, maar ook begrijpelijk te maken voor iedereen! Wij merken dat er veel onduidelijkheid en verwarring ontstaat als het gaat over de energietransitie. Voor veel bedrijven is dit zelfs het grootste obstakel om te investeren in vergroening. En dit terwijl elektrificatie zelfs in de nabije toekomst verplicht is!

Wie zijn wij?
Maak kennis met onze oprichters, Roy Dofferhoff en Bert de Heus: twee ondernemers die ernaar streven een betrouwbare partner te zijn en jou te ondersteunen met het beantwoorden van vragen en het bieden van passende oplossingen voor elke unieke situatie.

Roy heeft jarenlange ervaring in de maritieme sector als Engineer. Tijdens zijn tijd op zee zag hij hoe inefficiënt en vervuilend huidige energiesystemen opereren. Zijn gedachte: dit kan beter! In zijn missie om een schonere toekomst te creëren voor de volgende generaties wordt hij bijgestaan door Bert de Heus. Bert heeft als eigenaar van Heus Tractoren al ruim 40 jaar ervaring met de import en verkoop van tractoren en zware machines. Zo heeft hij van dichtbij alle ontwikkelingen meegemaakt. Hij zag onder andere hoe grote elektrische bouw- en havenmachines op een normale aansluiting een laadtijd van wel 12 uur hebben en daarna slechts 8 uur opereren. Zonde van de productiviteit en inzetbaarheid! Met deze gedachten besloten Roy en Bert om zelf de bouwplaats van de toekomst te creëren, waarbij de oplossingen van FutureNed een laadtijd van slechts 50 minuten mogelijk maken!

Groene innovatie
Met de introductie van onze technologie willen wij de elektrificatie in verschillende sectoren een boost geven en zo een groenere toekomst creëren. Omdat elektrificatie aanzienlijke investeringen vergt in nieuwe technologieën en duurzame systemen, willen wij ervoor zorgen dat hierover geen onduidelijkheid meer bestaat. Daarnaast maken wij investeren in groene energie aantrekkelijker doordat onze batterijsystemen gebruikt kunnen worden voor het handelen op de energiemarkt. Hierdoor behaal je niet alleen winst in productiviteit, maar verdien je ook sneller je investering terug!

Testimonial Image

Bij alles wat FutureNed doet staat de klanttevredenheid voorop

Sam Kennedy

Inkoop bedrijfsnaam

Wij waren op zoek naar een duurzame oplossing voor onze energieopslag, deze heeft FutureNed speciaal voor ons op maat gemaakt

Bella Smith

Manager bedrijfsnaam

Bekijk wat onze partners zeggen over FutureNed

Enkele van onze partners
Contact

Neem contact op

Bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.