Pattern FutureNed

DC laders

Sinexcel laadpalen

Sinexcel laadpalen

Laadpalen voor EV’s en zwaar materieel

Sinexcel is een expert op gebied van het leveren en ontwikkelen van laadoplossingen. Met een wereldwijde verkoop van 21.000 laadpalen en 400.000 laadmodules in meer dan 50 landen is Sinexcel een grote speler op de markt. Sinexcel speelt in op de flexibiliteit van de van de energietransitie door laadpalen te ontwikkelen met een uniek schaalbaar vermogen. Het vermogen van de geleverde palen is variërend van 40 tot 480kW. Kleinere zakelijke laadpalen zijn leverbaar op aanvraag.

Sinexcel laadpalen

Sinexcel 40-80kW geïntegreerde laadpaal

De Sinexcel 40-80kW lader beschikt over 2 CCS2 DC-laadconnectoren met een maximaal vermogen van 80kW bij 1000V. Om meer flexibiliteit te bieden beschikt deze laadpaal over een Type 2 connector die 22kW AC ondersteunt. Dit veelzijdige systeem voldoet aan uiteenlopende oplaadbehoeften van elektrische voertuigen, waardoor het geschikt is voor diverse oplaadscenario's.

Sinexcel laadpalen

Sinexcel 60-160kW geïntegreerde laadpaal

De Sinexcel 60-160kW lader beschikt over 2 CCS2 DC-laadconnectoren met een maximaal vermogen van 160kW bij 1000V. Het betrouwbare systeem biedt een flexibele opstelling tussen 60 en 160kW in stappen van 20kW. Bovendien is het brede scala aan vermogens eenvoudig uit te breiden op een later moment, waardoor het systeem meegroeit met de behoeften van jouw wagenpark.

Sinexcel laadpalen

Sinexcel 200-240kW geïntegreerde laadpaal

De Sinexcel 200-240kW-oplader is uitgerust met 2 CCS2 DC-laadconnectoren die een maximaal vermogen van 240kW bij 1000V ondersteunen. Het vermogen wordt flexibel verdeeld over beide connectoren, die gelijktijdig worden aangestuurd door intelligente software.

Sinexcel laadpalen

Sinexcel 360-480kW geïntegreerde laadpaal

De flexibele gedistribueerde laders van Sinexcel zijn ontworpen om zeer hoge vermogens te leveren, zonder concessies te doen aan de beschikbare ruimte op uw parkeerplaats. Een apart omvormstation met gestroomlijnde laadterminals biedt hiervoor de ideale oplossing. Behoefte aan extra laadpunten? Plaats tot wel 6 laadpunten op één omvormerstation.

Contact

Neem contact op

Bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.