Pattern FutureNed

een oplossing voor jou

Verminder je kosten, onderhoud en arbeidsuren met onze diverse duurzame toepassingen.

Een oplossing voor jou

Of het nu gaat om energieopslag, slim handelen op de energiemarkt, snel laden van voertuigen of het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen, samen realiseren wij jouw duurzame doelen.

Batterijcontainers en de bijbehorende technologie is de sleutel tot een efficiëntere, duurzamere en kosteneffectieve toekomst. Wij geloven dat de kracht van onze batterijsystemen diverse branches een boost kunnen geven als het gaat om elektrificatie. Onze toepassingen zijn ontworpen om jouw kosten te verlagen, onderhoud te minimaliseren en jouw bedrijfsproces onverhinderd door te laten gaan.

Ontdek onze oplossingen

Energieopslag

Duurzaamheid begint bij het gebruik van groene energie, echter is de productie hiervan is niet constant. Onze energieopslagsystemen zorgen ervoor dat de overtollig opgewekte groene energie kunt bewaren voor momenten waarop je het echt nodig hebt. Zo benut je duurzaamheid optimaal, ongeacht het tijdelijke karakter van de groene energiebronnen.

Handelen op de energiemarkt

Maximaliseer het rendement op je investering met onze slimme handelsoplossing. Lever de duurste uren terug aan het net en laad op tijdens de goedkoopste uren. Onze batterijsystemen kunnen op aanvraag gekoppeld worden aan oa. de Day-Ahead markt, zo benut je de dynamiek van de energiemarkt en versterk je jouw financiële positie.

Snelladen

Waar een passende netaansluiting schaars is, bieden onze snellaadsystemen uitkomst. Laad elektrische voertuigen en zware bouwmachines razendsnel op, waar je ook bent. Duurzaamheid en mobiliteit gaan bij deze efficiënte oplossingen hand in hand.

Bouwaansluiting

Realiseer een emissievrije bouwplaats. Op bouwplaatsen met beperkte netaansluitingen blijft de productiviteit vaak achter. Maar niet met onze batterijoplossingen. Optimaliseer de prestaties zonder dat je afhankelijk bent van vervuilde dieselgeneratoren. Kies nu voor een groene bouwplaats!

Hybride opstelling

Verminder draaiuren en dieselverbruik door onze batterijen slim te koppelen aan dieselgeneratoren. Met onze hybride opstelling ben je efficiënter, milieuvriendelijker én verlaag je jouw operationele kosten. De ideale oplossing voor wanneer het ontbreken van een aggregaat onmogelijk is.

Netverzwaring

Geconfronteerd met netcongestie? Wij helpen je om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren, zelfs in gebieden met beperkte netcapaciteit. Ideaal voor grote distributiecentra en bedrijven die hun productiecapaciteit willen vergroten.

Peak shaving

Draai onverminderd door tijdens piekbelasting. Vlak de pieken af en vul de dalen met onze batterijsystemen en bespaar tegelijkertijd op het capaciteitstarief.

Contact

Neem contact op

Bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.