Pattern FutureNed

Actueel

FutureNed’s Powerbank CS3012 geplaatst in het Westland

Recentelijk hebben wij in samenwerking met Buitelaar Energie het prefab batterijsysteem, de Powerbank CS3012, geplaatst bij een woning in het Westland. Ons prefab batterijsysteem is zo ontwikkeld dat de installatie binnen een uur geregeld kan zijn.

Wat maakt de Powerbank CS3012 uniek?

Het batterijsysteem wordt standaard geleverd met een hybride omvormer en zeer veilige LFP-batterijen. Door de simpele plug en play aansluitingen heb je in mum van tijd het systeem aangesloten op het stroomnetwerk. De batterijkast beschikt over klimatiseren waardoor buitenplaatsing mogelijk is. Dankzij de slimme software van FutureNed hou jij grip op je energie situatie en met de bijgeleverde app is jouw energieverbruik overzichtelijk.

Ben je benieuwd hoe zo een installatie eruitziet? Bekijk dan de video hieronder, we laten je stap voor stap zien wat er moet gebeuren.

https://www.youtube.com/watch?v=hSwbubmQQQU

Stappenplan plaatsen Powerbank CS3012:

1.     De Powerbank wordt vervoerd naar de eindbestemming

2.     De Powerbank wordt gemonteerd aan de uitsparing

3.     De Powerbank wordt aangesloten op het elektriciteitsnet

4.     DeLPF-batterijen worden aangezet en de omvormer wordt in gebruik gesteld.

5.     De batterij wordt afgemonteerd

6.     Het energieverbruik wordt inzichtelijk gemaakt in de app

Wat is de Powerbank CS3012?

De Powerbank CS3012 is een Prefab batterijsysteem dat FutureNed speciaal ontwikkeld heeft voor de residentiële sector en kleine bedrijven. Dit energieopslagsysteem met zijn 12kW output is zeer geschikt om te handelen op de energiemarkt en wordt standaard geleverd met met Energy Trading Software vanFutureNed. Het systeem bevat een hybride omvormer, 30 kWh LFP-batterijen, Energy Management System, airco en een brandblusser.

 Voor wie is de Powerbank CS3012 geschikt?

De door FutureNed ontwikkelde Powerbank CS3012 is uitermate geschikt voor de residentiële sector en voor ook voor bedrijven, mits een 400V aansluiting aanwezig is.

Kan ik stroom terug leveren aan het net met de Powerbank CS3012?

Ja, je kunt stroom terug leveren aan het net met de meegeleverde software energy trading software van FutureNed. Deze software is speciaal ontwikkeld voor de CS3012van FutureNed. Meer weten? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ben je benieuwd of deze prefab batterij interessant voor jouw project is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Hier kun je meer informatie en de specificaties van de batterij vinden

Lees meer

De opkomst van mobiele laadpalen: een revolutie in elektrisch rijden

FutureNed’s Powerbank CS3012 geplaatst in het Westland

Contact

Neem contact op

Bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.