Pattern FutureNed

News

FutureNed at World of eMobility!

We blikken terug op een mooie week!

Afgelopen week stond FutureNed in de schijnwerpers op World of eMobility, in het Expo Groot Amsterdam. Hier werden twee dagen lang de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van elektrische mobiliteit gepresenteerd. Een goede gelegenheid voor FutureNed om de langverwachte POWERBANK EV-193 te presenteren.

Hierbij wil ik alle genodigden, nieuwe partners en iedereen die interesse heeft getoond in FutureNed en de POWERBANK EV193 bedanken voor hun komst! Ik kan terugkijken op een succesvolle beurs, waar veel waardevolle contacten zijn gelegd.

Was jij er niet bij? Dit heb je gemist

Met het oog op netcongestie en het snelladen van EV's en zware machines heeft FutureNed de 'Powerbank EV193' ontwikkeld. De EV193 is een laadpaal met geïntegreerd batterijsysteem. Deze kan worden aangesloten op een stekker van 16 tot 64 ampère én kan toch met 204 kW DC snelladen.

Alle voordelen van EV193 op een rijtje:

Snelladen op een kleine aansluiting: een normale 230V/400V 16A aansluiting is al voldoende om tot 204 kW DC te snelladen!

Geen netverzwaring nodig: kabels graven kost geld! Met de EV193 kan de bestaande aansluiting worden gebruikt om te snelladen, wat aanzienlijke kosten bespaart.

Breid bestaande laadpleinen uit: Loop je tegen de maximale capaciteit van jouw laadplein aan? De aansluiting van één 200 kW laadpaal is voldoende om tot vijf EV193's aan te sluiten!

Snelladen in congestiegebied? De EV193 kan door zijn slimme aansturing helpen om het net te ontlasten.

Benut groene stroom optimaal: Lokaal opgewekte groene stroom kan worden opgeslagen en optimaal worden benut met de EV193.

De EV193 groeit met jouw wagenpark mee: Wij begrijpen dat de aanschaf van een elektrisch wagenpark geld en tijd kost. De EV193 is mobiel en modulair, waardoor jouw laadplein op elk gewenst tijdstip kan worden uitgebreid.

Kortom, FutureNed is klaar voor de toekomst van elektrische mobiliteit. Ben jij dat ook? FutureNed staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Laten we samen de weg inslaan naar een duurzamere toekomst!

Read more

FutureNed at World of eMobility!

Braved the storm

Contact

Contact us

Bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.